Stichting Vivat

Geef met een glimlach, leef met een glimlach!
maandag 18 juni 2018

Mijn naam is Hans van den Hoek, getrouwd met Henny, vader van twee kinderen, opa van twee kleinkinderen en binnenkort komt er nog een derde bij, fantastisch. Na een carrière bij de Marine, in de horeca, de landmacht en justitie ben ik in 1988 als hoofd voeding bij Huize St. Jozef begonnen. Na mijn HBO studie “Facilitair Management”  ben ik sinds 2009 als manager werkzaam in meerdere locaties van Beweging 3.0. bij het facilitair bedrijf.

Samen met mijn vrouw hebben we de laatste jaren vele mooie rondreizen mogen maken in diverse werelddelen. Met hetgeen we gezien hebben, zijn we ons er bewust van dat we erg gelukkig mogen zijn  met de plek waar onze wieg heeft gestaan. Daarnaast mag ik graag duiken, doe aan fitness en heb brede interesse in veel andere zaken.

Ik ken de Stichting Vivat al geruime tijd en weet wat zij doen en waar zij zich voor inzet. Vivat heeft al vele projecten gesteund en is daarmee een welkome vriend van zijn doelgroep Twee leden van het bestuur van de Stichting  Vivat hebben recentelijk hun bestuurstaken neergelegd. Eén van hen heeft mij gevraagd of ik er iets voor voelde om me te gaan inzetten voor deze stichting. Na een kennismaking met het bestuur van de stichting en een uitleg van de drijfveren van deze stichting, heb ik mij beschikbaar gesteld. Een bestuurstaak is voor mij nieuw maar ik wil me graag gaan inzetten en hoop met mijn achtergrond en bijdrage iets te kunnen betekenen voor Vivat. Ik heb er zin in.

Hans van der Hoek

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

© 2018 Stichting Vivat!
disclaimer | privacy policy | webdesign & realisatie: www.webbros.nl

ANBI Stichting Vivat! Welzijn staat geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)