Dinsdagavond 24 oktober 2017 was er voor de 2e keer de workshopcarrousel voor vrijwilligers van de gemeente Nijkerk georganiseerd. Deze avond is tot stand gekomen door Sigma in samenwerking met de drie woonzorgcentra (Arkemheen, De Pol en Sint Jozef), de bibliotheek en Nijkerk Sportief en Gezond. Deze avond werd gestart met een maaltijd en aansluitend konden vrijwilligers deelnemen aan twee workshoprondes. De thema’s van deze avond waren:
- koninklijke visio: over slechtziendheid
- EHBO: reanimatie
- Wat is autisme?
- Didactisch coachen
- Crowdfunding
- Omgaan met weerstand

De meeste workshops waren actief, zodat vrijwilligers door middel van oefeningen zelf ervaringen op konden doen. Na afloop was er nog gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van een drankje. Al met al was het weer een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.
Onze stichting heeft met een financiële bijdrage mede bij kunnen dragen tot de realisatie van deze workshop.