Zaterdag 22 oktober 2016 vond het 6e concert plaats van Muziek in Huis in de diamant van woonzorgcentrum De Pol. Dit keer werd de uitvoering verzorgd door het duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, respectievelijk piano en klarinet. De dames speelden op 21 mei j.l. ook in De Pol, maar toen als trio Vivezza Trio met Inger van Vliet op de viool.

Het was weer een boeiend concert waarin liederen ten gehore werden gebracht van onder anderen Gerald Finzi, een wat vergeten componist, met enkele delen uit de 5 Bagatelles, Johannes Brahms met twee delen uit de sonate in f für Klavier und Klarinette Opus 120 nr. 1, Francis Poulenc met 2 delen uit de Sonate van 1962 en verder ook liederen van Gershwin en operetteklanken. Het concert werd bijgewoond door ruim vijftig bewoners, familie en vrijwilligers, die geboeid luisterden. De stichting maakt deze concerten mogelijk door haar financiële ondersteuning.