Op zaterdag 21 mei j.l. vond het 5e concert plaats in woonzorgcentrum De Pol. De uitvoering werd verzorgd door het Vivezza Trio met Nicole van Jaarsveld (klarinet), Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano).

Het trio speelde liederen uit operettes, Hongaarse en Slavische dansen van onder meer Brahms, Mozart, Bizet, Tsjaikovski en Monti. Het ontlokte bij de toehoorders soms leuke reacties op. Helaas waren er maar een kleine veertig bewoners aanwezig. Dit vond zijn oorzaak in het feit dat voorafgaande aan het concert er een show werd gegeven door een in klederdracht gesierde groep op heel oude fietsen van allerlei soorten.

Voor veel bewoners was het hierna te vermoeiend om het concert ook nog bij te wonen. Jammer, want het was weer een belevenis om hier bij te zijn. De stichting maakt deze concerten mogelijk door haar financiële ondersteuning.