Op zaterdag 19 maart j.l. vond het 4e concert plaats in woonzorgcentrum De Pol. Dit keer gaf het Rotterdam Lied Duo Nicole Jordan (sopraan) en Celia García-García (piano) een uitvoering. Zij brachten een breed scala aan bekende en minder bekende liederen ten gehore. Voorbij kwamen onder anderen Bach, Mozart, Schubert, Gershwin en Cole Porter. Het was een boeiend concert dat door zo’n tachtig bewoners, familie en begeleiders werd bijgewoond. Onze stichting maakt deze concerten mogelijk door haar financiële ondersteuning. Het volgende concert zal plaats vinden op zaterdag 21 mei 2016 van 15.00 – 16.00 uur in woonzorgcentrum De Pol.

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)