Zaterdag 25 maart vond het voorlaatste concert plaats van Muziek in Huis in de Diamant van woonzorgcentrum De Pol. De uitvoering werd verzorgd door het Oblivion Trio, bestaande uit Emeline Dessi fluit, Ana Valero Betran altviool en Joukeline Sizoo harp. Er waren ongeveer vijfenveertig bewoners, familie en vrijwilligers aanwezig.

Met verve en enthousiasme brachten de dames veel bekende liederen ten gehore waaronder van "Marin Marais Les folies d'espagne", van Camille Saint-Saëns "De stervende zwaan". Van Claude Debussy de bekende sonate voor fluit, altviool en harp (Pastorale, Interlude en Finale) en van Edith "Piaf Hymne à l’Amour" en "La vie en rose".

De dames waren uitermate tevreden over de mooie zaal en de prima akoestiek.

Met een stevig applaus namen we afscheid van het trio, waarna een ieder tevreden naar huis of naar hun woongroep terugkeerde.

Het laatste concert is op zaterdag 20 mei a.s. in wzc De Pol van 15.00 tot 16.00 uur.

De stichting maakt deze concerten mogelijk door haar financiële ondersteuning.